Skip to content

Zelfmassage met een foam roller van BLACKROLL

De praktijk is nog even gesloten, ik ga er van uit dat de praktijk weer open kan op 3 maart. Mijn moeder wordt dan 66 dus dat is een mooie dag ;).

In de tussentijd werken de meeste van ons thuis, aan de keukentafel, aanrecht of aan een pas aangeschaft bureau. Dit kan vervelende klachten geven waar je met een foamroller effectief ontspanning kan krijgen in aangedane spieren. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met BLACKROLL. Handig als jouw masseur even ‘’buitenspel’’ is gezet en je opzoek bent naar soepele spieren.

Foam rollen is een vorm van zelfmassage je kan het inzetten voor rug, nek, het gehele bovenlijf, bovenbenen of kuiten. Ook bij klachten zoals tennisarm, frozenschoulder of migraine kan het verlichting geven.

Je werkt uitsluitende met het eigen lichaamsgewicht, om de druk op het te masseren weefsel te variëren naar behoefte. Spierpijn en spanningen kunnen daarmee doeltreffende behandeld worden, om het herstel van de gespannen spieren te versnellen en fasciale (bindweefselvliezen) verklevingen los te maken. Ook topsporters zijn overtuigd van de eenvoudige toepassing en duurzame werking van de foam roller.

In de webshop zijn diverse producten te koop die jou van dienst kunnen zijn. Ik raad je aan bij twijfel mij altijd even te bellen voor advies zodat we samen kunnen kijken welke roller het beste bij je past. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je foam roller haalt geef ik je graag tips en advies, dit kan bij het afhalen of per telefonisch. BLACKROLL heeft ook een gratis app die je helpt de roller effectief te gebruiken, dit is zeker een aanrader.

Woon je in Scheveningen? Dan kan je bestelling ook bezorgd worden door mij.

Deel dit event