Skip to content

Behandelingen

Een massage helpt je niet alleen te ontspannen. Je krijgt energie, een gevoel van welbehagen en het lichaam herstelt sneller.

intens & doelgericht

SportmassagE

Een sportmassage is zowel voor sporters als voor ‘’niet’’ sporters. Kan voor en na de activiteit. Deze massage verhelpt onder andere nekpijn, hoofdpijn en is aan te raden na een sportblessures of RSI-problemen.

breng jezelf tot rust

Massagetherapie

Deze massage is gericht op totale ontspanning van lichaam een geest. Dit is een milde ontspanningsmassage die zeer geschikt is bij herstel van burn-out, slapeloosheid, vermoeidheid of als je even tot rust wilt komen.

Afvalstoffen afvoeren en herstellen

Lymfe drainage

Manuele Lymfdrainage (MLD) is een zachte en subtiele massagetechniek. Deze methode wordt met de handen, zonder olie uitgevoerd op de huid en het onderhuids bindweefsel.

De massagedruk is laag en het tempo rustig en ritmisch. MLD heeft als doel het lymfestelsel te activeren waardoor vocht en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Tevens verbetert de werking van je immuunsysteem.

relax - ontstress

Medical taping

Medical taping, kinetisch tapen, elastisch
tapen het is allemaal hetzelfde.

Met medical taping verleng je de werking van je massage. Ten eerste kan het bijdragen aan diverse klachten.

triggerpoints verhelpen

Dry needling

Dry needling is een zeer effectieve behandeling van triggerpoints (spierknopen) in spieren. Deze lokale energieophopingen geven pijn, die ook kan uitstralen naar een groter gebied. De spierknopen zorgen voor stijfheid van de spier en kunnen ook bewegingsbeperkingen veroorzaken.

moeder & baby

Zwangerschapsmassage

Deze behandeling is speciaal gericht op moeder en baby, de massage draagt bij aan de ontspanning van beiden.