Skip to content

Over mij

Mijn naam is Lianne en ik ben sporttherapeut omdat ik als fanatiek sporter weet hoe belangrijk de route naar herstel is.

‘’Sport is mijn passie en geeft mij energie”

Wakeboarden, hardlopen en suppen maakt mij blij!

Van jongs af aan is sport een belangrijk element in mijn leven, het is mijn passie.

Ik heb mij op verschillende vlakken in de sport ontwikkeld; van acrobatiek in mijn jeugd tot klimmen, wakeboarden, golfsurfen, kiten, hardlopen, bikramyoga tot skilerares bij Snowworld en in de Oostenrijkse Alpen.

De interesse voor sportmassage groeide tijdens mijn studie sportmanagement. Deze heb ik afgerond in 2014 aan de academie voor sportstudies (HALO) te Den Haag. De academie is aangesloten bij de Haagse Hogeschool.

Als fanatiek sporter weet ik hoe vervelend het is als je kampt met een blessure. Dat was voor mij een van de beweegredenen om een sportmassage opleiding te doen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. In 2017 behaalde ik mijn licentie als masseur.

"Als sportmasseur draag ik graag bij aan een snel herstel."

Ook uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de juiste begeleiding is bij een goed herstel. Dat was voor mij de reden om mijn eigen praktijk aan huis te starten in Den Haag / Scheveningen.

In 2019 zocht ik meer verdieping in mijn vak als masseur. Ik wilde mijn cliënten nog beter kunnen helpen met nieuwe technieken en meer kennis. De stap richting sporttherapeut was hierin een logische keuze. Als sporttherapeut kan ik massage toepassen als een therapie die bestaat uit meerdere behandelingen. Hierdoor kan ik beter pijnlijke klachten verhelpen en heb ik meer kennis van sportblessures en herken ik klachten die eerst gezien moeten worden door een arts.

In mijn praktijk help ik dagelijks cliënten die klachten hebben aan bijvoorbeeld rug, nek, schouders en diverse gewrichten. Ik behandel ook klanten die last hebben van een burn-out of andere stress gerelateerde klachten.
Als aanvulling en ondersteuning op de massages die ik geef werk ik veel met medical taping of sporttape.
Dry-needling kan onderdeel van een behandeling zijn bij langdurige klachten.

Naast mijn werk als sportmasseur ben ik ook werkzaam als purser/stewardess bij Transavia.

Hardlopen had me een vervelende blessure gegeven in mijn knie. Dankzij Lianne ren ik nu weer zonder pijn.
Tamar
Hardlopen en yoga
Laat in de zomerperiode bijna wekelijks m'n rug (longen) tapen, om benauwdheidsklachten en slijm door hooikoorts te minderen. Dit werkt beter dan een puffer. Kan het iedereen aanraden.
Rosanne
Hardlopen