Skip to content

Reserveer vandaag
nog je afspraak

Sportmassage Scheveningen biedt verschillende behandelingen tegen uiteenlopende tarieven. Alle massages zijn inclusief warme handdoeken en verwarmde massage olie.

Reserveren gaat via een reserveringsmodule.

Massage reserveren

Bij elke massage wordt er gebruik gemaakt van warme handdoeken en verwarmde massage olie (zonder parabenen of andere onnodige toevoegingen). Je wordt altijd ontvangen met een glas water of thee. Ook na afloop van de massage is het belangrijk dat je voldoende water drinkt.

Zowel bij een sportmassage als bij een ontspanningsmassage kun je zelf kiezen hoelang jouw massage duurt, vanaf 30 tot wel 90 minuten massage.
Houd bij een eerste sportmassage afspraak rekening met een intake van 20 minuten.

Bereikbaarheid & Parkeren

Sportmassage Scheveningen is gevestigd in Scheveningen Haven. Dat is pal naast de wijk Statenkwartier in Den Haag, vlakbij het winkelgebied aan de Frederik Hendriklaan, ook wel ‘De Fred’ genoemd.

De praktijk is gevestigd in een gebied waar gemeente Den Haag betaald parkeren heeft doorgevoerd. Parkeren in de Koppelstokstraat (max 120 minuten) is betaald tussen 13.00 en 00.00 uur. Parkeren in haven aan de Dokter Lelykade is vanaf 18.00 tot 00.00 betaald. Hierna loop je binnen 5 minuten naar Sportmassage Scheveningen. Je kan ook de auto parkeren in de parkeergarage van de Jumbo. Deze geeft het eerste cadeau daarna is het 5,- euro per uur.

Adres

Koppelstokstraat 15
2583CB Den Haag

+31 (0)6 114 92 339

Volg mij op: