Skip to content

Reserveer vandaag
nog je afspraak

Sportmassage Scheveningen biedt verschillende behandelingen tegen uiteenlopende tarieven. Alle massages zijn inclusief warme handdoeken in de winter met verwarmde massage olie. In de zomer heerlijk koel en fris met airco.

Reserveren gaat via een reserveringsmodule en kan tot en met 21 oktober 2023 in verband met verlof. Vanaf januari 2024 kan er weer behandeld worden.

Massage reserveren

Bij elke massage wordt er gebruik gemaakt van warme handdoeken en verwarmde massage olie (zonder parabenen of andere onnodige toevoegingen). Je wordt altijd ontvangen met een glas water of thee. Ook na afloop van de massage is het belangrijk dat je voldoende water drinkt.

Zowel bij een sportmassage als bij een ontspanningsmassage kun je zelf kiezen hoelang jouw massage duurt, vanaf 30 tot wel 90 minuten massage.
Houd bij een eerste sportmassage afspraak rekening met een intake van 20 minuten.

Bereikbaarheid & Parkeren

Sportmassage Scheveningen is gevestigd in de Rijslag buurt nabij het Westbroekpark. Dat is pal naast de Scheveningen-bad in Den Haag, vlakbij het Kurhaus en het AFAS Circustheater en tegen over de tennisbanen ”de Metselaars”. De praktijk is gevestigd in een gebied waar gemeente Den Haag betaald parkeren heeft doorgevoerd. Parkeren op het Kapelplein (max 120 minuten) is betaald tussen 13.00 en 00.00 uur. Hierna loop je binnen 5 minuten naar Sportmassage Scheveningen

Adres

Kapelplein 1
2587BD Den Haag

+31 (0)6 114 92 339

Volg mij op: