Behandelingen en Tarieven

Sportmassage Scheveningen biedt verschillende behandelingen tegen uiteenlopende tarieven. Alle massages zijn inclusief warme handdoeken en verwarmde massage olie.

Tarieven 30 min 45 min 60 min 90 min
Sportmassage * € 30   € 40 € 50  € 70  
Ontspanningsmassage € 28 € 38 € 48 € 68
Dry Needling    €7,50    €7,50     €7,50    €7,50

Boek hier online je massage.
Betaling kan ter plaatse met pinpas of contant.

Sportmassage

Een sportmassage is wat steviger en intenser dan een ontspanningsmassage. Een sportmassage is gericht op herstel van de spieren. Bij de eerste afspraak vindt er een intake plaats (eenmalig € 5). Eerst worden de klachten, sportbelasting, het werk en de leefstijl besproken. Vervolgens worden de functies van de gewrichten en spieren getest om vast te stellen wat de oorzaak kan zijn. Naar aanleiding van de intake bepalen we samen een behandelplan voor het beste herstel.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een van de mildere massages, die kan helpen tegen stress gerelateerde klachten. Je lichaam wordt met olie gemasseerd, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en stress het lichaam verlaat. Met strijkbewegingen en knepen wordt spanning uit het lichaam gewerkt.

Dry needling

Dry needling is een zeer effectieve behandeling van triggerpoints (spierverharding) in een spier. Triggerpoints kunnen pijn geven in een uitstralend gebied en zorgen voor bewegingsbeperkingen en stijfheid.
Doormiddel van een dunne acupunctuur naald wordt er een triggerpoint aangeprikt.
Meestal is de verbetering direct voelbaar met name in kracht, meer bewegingsvrijheid en pijnverlichting. 

Dry needling is geen acupunctuur. De naald is de enige overeenkomst. Bij acupunctuur wordt er geprikt in energiebanen. Bij dry needling dus in triggerpoints in spieren.

Voordelen van dry needling
Hoewel de techniek van dry needling soms als onprettig wordt ervaren, is deze zeer effectief. Directe ontspanning in de spier resulteert in een snelle pijnafname en bevordert de functie van de spier. Als de spieren ontspannen zijn, kunnen de beweeglijkheid, kracht en de coördinatie vergroot worden. Dry needling is geen zelfstandige therapie, maar vaak een techniek die een onderdeel is van een totale behandeling.

Dry Needling kosten
€7,50 per behandeling

Specials

Duomassage:
Sportmassage Scheveningen biedt ook de mogelijkheid tot een duomassage, hierbij komen er twee gediplomeerde masseurs samen aan huis. De totale duur is een uur en de kosten bedragen € 120 euro, exclusief reiskostenvergoeding.

Tape

Functioneel tape constructie (niet rekbaar)
€ 17,50

Medical tape constructie (wel rekbaar)
€ 10,-

Medical Taping Concept

Afspraken kunnen meer dan 24 uur van tevoren kosteloos worden gecanceld. Bij annuleren binnen 24 uur wordt 50 procent van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

Strippenkaart

Wil je regelmatig worden gemasseerd bij Sportmassage Scheveningen? Neem dan een voordelige strippenkaart. Hierbij koop je meerdere behandelingen in één keer en ontvang je direct korting die kan oplopen tot 105 euro (15 procent). De kaart is niet persoonsgebonden en tot twee jaar na aankoop geldig.

30 min 45 min 60 min 90 min
Vijf sportmassages  €  135  €  180  €  225  €  315
Tien sportmassages  €  255  €  340  €  425  €  595
         
Vijf ontspanningsmassages  €  126  €  171  €  216  €  306
Tien ontspanningsmassages  €  238  €  323  €  408  €  578

Cadeaubon

Cadeaubon sportmassage
Cadeaubon voorbeeld 60 minuten sportmassage

Een leuk en orgineel cadeau, kraamcadeau of gewoon omdat je het iemand gunt even te ontspannen.
Bij aankoop van een cadeaubon betaal je geen intake kosten.

 

 

 

 

 

De massages en behandelingen van Sportmassage-Scheveningen
worden helaas niet vergoed door een zorgverzekering.

Je kan contant betalen of pinnen.