15 thoughts on “Recensies

 1. Petra van Beijeren says:

  Afgelopen week een helende nekmassage gehad. Lianne nam alle tijd en het voelde zeer ontspannen aan na afloop. Vragen werden kundig beantwoord. Ik loop al jaren met pijnklachten vanwege mijn artrose, Lianne gaf aan dat tape stevigheid kan bieden. Lianne heeft mijn nek, rug en buik getaped. Ik ben nogal sceptisch op dat gebied, maar ik moet toegeven dat het een bepaalde stevigheid gaf, die ik niet had verwacht. Met als gevolg minder pijn. Na een week moest ik de tape verwijderen omdat ik een onderzoek had, jammer.
  Ik kwam niet voor een sportmassage, maar heb ervaren dat het ook op andere gebieden erg fijn en doeltreffend is. Ik kom zeker terug.

  • Lianne says:

   Beste Petra,
   Bedankt voor je bericht. Ik ben erg blij te lezen dat ik je goed heb kunnen helpen en je minder pijn hebt ervaren. Ik kijk uit naar een volgende behandeling!

   sportieve groet,
   Lianne

 2. Edwin says:

  Net bij Lianne geweest voor schouderpijn. Ze neemt alle tijd om de klachten in kaart te brengen, om vervolgens gericht het probleem te verhelpen. Ik merk al duidelijke verlichting, dus ben zeer tevreden. Nette schone behandelkamer, en perfecte locatie.

 3. Katya says:

  A very professional and dedicated therapist! I came to Lianne with a neck problem and she approached it very professionally, assessed the origin of the pain, tailored the course for me, selected taping method and it worked! I feel much less stiff and relieved. Thanks, Lianne !

  • Lianne says:

   Hi Katya,
   I am so happy we have booked progress and you are feeling relieved of your painful neck.
   The medical tape is helping and hopefully soon you don’t need it anymore. See you wednesday!

   Sportieve groet,
   Lianne

 4. B. says:

  Al zo lang last van m’n rug… en maar niet wetende waar het vandaan komt. Gelukkig nu een sportmasseur gevonden die de tijd neemt om met je te zoeken waar de problemen en de oorzaken vandaan komen. Voel me weer helemaal zen na de massage. Daarbij een enorme voorstander van de medical tape die Lianne gebruikt. Merk enorm veel verschil.

  • Lianne says:

   Het is fijn om te weten wat nu de oorzaak is van je klachten. We gaan nu gericht te werk en ik hoop dat je snel bent hersteld em geen rugklachten meer ervaart. Tot volgende week!

   Sportieve groet,

   Lianne

 5. Ik had al 2 weken last van een stijve nek en ging in eerste instantie naar de osteopaat voor een behandeling dat gaf al meer verlichting.
  De pijn ging echter niet helemaal weg toen heb ik een nek massage laten doen bij Lianne. Ik was benieuwd hoe zij het zou gaan aanpakken en hoe zij zou gaan masseren. Ze deed eerst een paar testjes en stelde een aantal vragen voordat ze aan het werk ging.
  Ik ben al veel gemasseerd en ik moet zeggen dat zij een fijne stevige greep heeft wat ik als prettig heb ervaren want dan heb ik als klant er ook baat bij. Het voelde warm, zachter en minder pijnlijk rond mijn nek, daarna kreeg ik nog een tape ter bevordering van de doorbloeding. Mijn nek voelt nu na 2 weken al veel beter.
  Ik zou zeker terug komen als het nodig is!

  • Lianne says:

   Hi Marlies,
   Bedankt voor je reactie en ik ben blij te lezen dat het beter gaat. Je weet me te vinden als er weer wat klachten opspelen.

   Sportieve groet,
   Lianne

 6. Tim Baas says:

  Een week voor de marathon van Antwerpen heb ik van Lianne een aantal sportmassages gehad. Ze neemt de tijd, herkent spieren die wat meer aandacht verdienen en geeft tips. Mijn lichaam, in het bijzonder mijn benen, waren klaar voor de marathon. Top!

 7. Johan Spamer says:

  Lianne is a very client-focused therapist that will take interest in your injury and/or need for treatment in very professional manner. After a sound assessment she treated me in a well-structured way to get me ready for two marathons, which I successfully completed, within 3 weeks apart. She frequently contacted me to get feedback and check-up on my progress. I will strongly recommend her practice, particularly if you need sport massages and/or taping before and after sport events. Thank you Lianne!

  • Lianne says:

   Hi Johan! Thank you for your recommendations, I am happy to help you to reach your goals with the best version of yourself ­čÖé

 8. Rob says:

  Inmiddels 3 keer bij Lianne geweest voor een topbehandeling. Niet alleen de sportmassage was prima maar ook de tips op gebied van rekken en strekken bij hardlopen. En niet te vergeten een luisterend ook is ook belangrijk ! Zeker voor herhaling vatbaar.
  Groet Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *