over Sportmassage-Scheveningen

Sportmasseur Lianne: Sport is mijn passie 

Lianne Wakeboarden
Lianne wakeboarden funsports Xperience HISWA

Mijn naam is Lianne en ik ben sportmasseur omdat ik weet hoe belangrijk de weg naar herstel is.

Van jongs af aan is sport een belangrijk element in mijn leven, het is mijn passie.

Ik heb mij op verschillende vlakken in de sport ontwikkeld; van acrobatiek in mijn jeugd tot klimmen, wakeboarden, golfsurfen, kiten, hardlopen, bikramyoga tot skilerales bij Snowworld en in de Oostenrijkse Alpen

De interesse voor sportmassage groeide tijdens mijn studie sportmanagement. Deze heb ik afgerond in 2014 aan de academie voor sportstudies (HALO) te Den Haag. De academie is aangesloten bij van de Haagse Hogeschool

Als fanatiek sporter weet ik hoe vervelend het is als je kampt met een blessure. Dat was voor mij een van de beweegredenen om een opleiding te doen bij Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. In 2017 behaalde ik mijn licentie als masseur. 

Als sportmasseur draag ik graag bij aan een snel herstel.
Ook uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de juiste begeleiding is bij een goed herstel. Dat was voor mij de reden om mijn eigen praktijk aan huis te starten in Den Haag / Scheveningen.
In mijn praktijk help ik dagelijks cliënten die klachten hebben aan bijvoorbeeld rug, nek, schouders en diverse gewrichten. Ik behandel ook klanten die last hebben van een burn-out of andere stress gerelateerde klachten.
Als aanvulling en ondersteuning op de massages die ik geef werk ik veel met medical tape.

Naast mijn werk als sportmasseur werk ik als evenementenorganisator bij Gopep Experiences en Events en ben ik purser/stewardess bij Transavia. 

Sportmasseur den haag
Frans Best fotografie